Home
Mandriva Linux Powerpack 2011 PDF Drukuj
Wpisany przez napcok   
wtorek, 29 listopada 2011 14:45

15 października został wydany Powerpack Mandriva Linux 2011.

Dla zainteresowanych ogłoszenie na blogu Mandrivy.

Mandriva Linux Powerpack 2011 można zamówić w Mandriva Store w cenie 49euro.

Dodaj swój komentarz

Imię:
Temat:
Komentarz (Mozesz używać HTML'a):

Pogawędki

Ostatnie wiadomości: 22 godziny temu
  • komar : bedą 2 wersje alpha 3 bety i 2 rc
  • komar : pierwsza wersja alpha mandrivy 2012 juz w czerwcu
  • Dharman : Przekręt z domeną jest tutaj: «link» - problemy - z - akcjonariuszami - i - domenami.html
  • piotratorix : Najbardziej denerwujący jest fakt, iż dystrybucja zależy od losów firmy. Z jednej strony dobrze, bo wiadomo, że w biznesie więcej można, ale z drugiej ta huśtawka jest denerwująca.
  • komar : mandriva jeszcze w tym roku wyda wersje 2012 zaczyna sie robic idealnie
  • piotr2p : Ok :) dołączam się oczywiście, wysłałem już odpowiedź :)
  • piotratorix : piotr2p - wysłałem Ci info na maila, nie wiem czy dotarło? Dziś ruszamy więc fajnie jakbyś się przyłączył.
  • komar : mandriva na distrowatch idzie do góry,wolno bo wolno ale idzie to juz dobry znak
  • komar : Na distrowatch mandriva idzie do gory powinno byc dobrze
  • Stan8 : Coś mi się skopało na MDV2011 i wszystko otwiera mi w edytorze tekstu. Nie mogę nic uruchomić - nawet konsoli. Zostaje tylko tryb awaryjny. Może ktoś z Was wie jak to naprawić? Jak chcę uruchomić obojętnie jaki program to uruchamia mi skrypt startowy tego programu w edytorze. Proszę pomóżcie bo nie cieszy mnie perspektywa reinstalki systemu. (Teraz piszę z innego OS).
  • komar : jeszcze troche i bedziemy widziec mandrive 2012
  • komar : z calym szacunkiem koledzy ale Mandriva żyje i zanosi sie ze bedzie zyc jeszcze bardzo dlugo ponieważ pieniadze sie znalazly to suma ok 4mln euro
  • piotr2p : ...z całym szacunkiem dla twórców forka, ale bez bez poważnych źródeł finansowania, nic z tego nie będzie...
  • piotr2p : Mam sprzęt dobierany pod Linuksa i większość dystrybucji chodzi na nim super. Niestety Mageia do nich nie należy...
  • fikus31 : jeszcze tylu nie widziałem!!
  • fikus31 : ale zainteresowanie jest MDV no 573 gosci o 03:33
  • Norbi : Najpierw padła XtremeOS,teraz MDV - szkoda.
  • Pierrot : Po co teraz instalować Mandrivę jak ta właścwie umiera. Na liście popularności Distrowatch spadła już poza pierwszą 20. Wydaje mi się, żę tym razem już Mdv się nie podniesie. Trzeba się z tym pogodzić i przesiąść się na Mageie.
  • napcok : Repo na razie nie działa, postaram się je przywrócić jak najszybciej...
  • robert : Chodzi oczywiście o instalator oprogramowania,chciałem zainstalować tą 2011.
  • robert : Nie mogę wejść na Mdvextra 2011 i na te inne też zresztą nie.
  • Pierrot : No, ciekawe. Tym bardziej, że Semonkey to tylko przerośnięty Firefox.
  • Dharman : Seamonkey ostatnio pracuje mi lepiej niż Firefox czy Chome... Ciekawe.
  • napcok : już po sprawie :)
  • napcok : także mogą być chwilowe problemy :)

Tylko dla zarejestrowanych