Home
Wyniki konkursu na najlepszy pulpit PDF Drukuj
Wpisany przez Kamil Galos   
poniedziałek, 20 czerwca 2011 17:19

Mam zaszczyt ogłosić wyniki konkursu na najlepszy pulpit. Po pierwszej próbie z ankietą, która okazała się być bardzo podejrzana ;D przeszliśmy do jawnego głosowania na forum. Wyłonił się jeden zwycięzca i aż trójka vice zwycięzców! Zwycięzca, kolega fikus31, pokazał nam pulpit z niesamowitą tapetą, jak widać opłacało się. Oto wyniki:

1. fikus31 (5)
  2. m123456, daro, dzonson (4)
  3. darom, wwojtus (3)
  4. Sig, darx667 (2)
  5. florek, edek63b (1)

Jeżeli gdzieś pomyliłem się w liczeniu, to dajcie znać! (Ale pamiętajcie, że admin zawsze ma rację ;)

Zwycięzcy zostaną poinformowani mailem o nagrodach. Jeżeli nie otrzymaliście maila, to wyślijcie mi adres do wysyłki nagrody - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Za pierwsze miejsce obiecana pudełkowa wersja Mandrivy PowerPack z możliwością aktualizacji do najnowszego, planowanego wydania, natomiast za drugie miejsce książki o tematyce informatycznej z wydawnictwa Helion, sponsorowane przez Dragonia Magazine.

Komentarze (3)
Ankiety = złom
1 poniedziałek, 20 czerwca 2011 18:42
DrakeMan
Jeśli ankiety na nic się nie nadawały, to można było wywalić na złom. I tak niepotrzebne :)
Odpowiedź administratora:
odp.
poniedziałek, 20 czerwca 2011 19:49
Kamil Galos
Słuszna uwaga ;D już wyrzucam
eeee
2 piątek, 15 lipca 2011 20:59
Mariusz...
A co niezwykłego jest na tym screenie ?
Ja widze bałagan...
2 kategorie
3 piątek, 24 lutego 2012 20:45
piotratorix
Uważam, że konkurs na pulpit powinien być w 2 kategoriach, bo ja pracuję na laptopie i chociaż mam przyzwoite parametry to jednak daleko mi do normalnych stacji roboczych więc nie mogę sobie do pracy ustroić pulpitu jak choinkę bo mi światło siądzie. No chyba, że na potrzeby konkursu zacznę oszukiwać, a tego nie chcę.
Zatem ad rem:
1. Kategoria to stacje robocze.
2. Kategoria - laptopy.
Tak byłoby sprawiedliwiej. Niech Admini pomyślą nad tym.

Dodaj swój komentarz

Imię:
Temat:
Komentarz (Mozesz używać HTML'a):

Pogawędki

Ostatnie wiadomości: 21 godziny, 54 minuty temu
  • komar : bedą 2 wersje alpha 3 bety i 2 rc
  • komar : pierwsza wersja alpha mandrivy 2012 juz w czerwcu
  • Dharman : Przekręt z domeną jest tutaj: «link» - problemy - z - akcjonariuszami - i - domenami.html
  • piotratorix : Najbardziej denerwujący jest fakt, iż dystrybucja zależy od losów firmy. Z jednej strony dobrze, bo wiadomo, że w biznesie więcej można, ale z drugiej ta huśtawka jest denerwująca.
  • komar : mandriva jeszcze w tym roku wyda wersje 2012 zaczyna sie robic idealnie
  • piotr2p : Ok :) dołączam się oczywiście, wysłałem już odpowiedź :)
  • piotratorix : piotr2p - wysłałem Ci info na maila, nie wiem czy dotarło? Dziś ruszamy więc fajnie jakbyś się przyłączył.
  • komar : mandriva na distrowatch idzie do góry,wolno bo wolno ale idzie to juz dobry znak
  • komar : Na distrowatch mandriva idzie do gory powinno byc dobrze
  • Stan8 : Coś mi się skopało na MDV2011 i wszystko otwiera mi w edytorze tekstu. Nie mogę nic uruchomić - nawet konsoli. Zostaje tylko tryb awaryjny. Może ktoś z Was wie jak to naprawić? Jak chcę uruchomić obojętnie jaki program to uruchamia mi skrypt startowy tego programu w edytorze. Proszę pomóżcie bo nie cieszy mnie perspektywa reinstalki systemu. (Teraz piszę z innego OS).
  • komar : jeszcze troche i bedziemy widziec mandrive 2012
  • komar : z calym szacunkiem koledzy ale Mandriva żyje i zanosi sie ze bedzie zyc jeszcze bardzo dlugo ponieważ pieniadze sie znalazly to suma ok 4mln euro
  • piotr2p : ...z całym szacunkiem dla twórców forka, ale bez bez poważnych źródeł finansowania, nic z tego nie będzie...
  • piotr2p : Mam sprzęt dobierany pod Linuksa i większość dystrybucji chodzi na nim super. Niestety Mageia do nich nie należy...
  • fikus31 : jeszcze tylu nie widziałem!!
  • fikus31 : ale zainteresowanie jest MDV no 573 gosci o 03:33
  • Norbi : Najpierw padła XtremeOS,teraz MDV - szkoda.
  • Pierrot : Po co teraz instalować Mandrivę jak ta właścwie umiera. Na liście popularności Distrowatch spadła już poza pierwszą 20. Wydaje mi się, żę tym razem już Mdv się nie podniesie. Trzeba się z tym pogodzić i przesiąść się na Mageie.
  • napcok : Repo na razie nie działa, postaram się je przywrócić jak najszybciej...
  • robert : Chodzi oczywiście o instalator oprogramowania,chciałem zainstalować tą 2011.
  • robert : Nie mogę wejść na Mdvextra 2011 i na te inne też zresztą nie.
  • Pierrot : No, ciekawe. Tym bardziej, że Semonkey to tylko przerośnięty Firefox.
  • Dharman : Seamonkey ostatnio pracuje mi lepiej niż Firefox czy Chome... Ciekawe.
  • napcok : już po sprawie :)
  • napcok : także mogą być chwilowe problemy :)

Tylko dla zarejestrowanych